top of page

Zvočne sprostitve in tretmaji

Zvočne sprostitve in tretmaji so namenjeni skupinam in posameznikom, da se sprostijo in uglasijo ob regenerativnem zvočnem valovanju tradicionalnih terapevtskih glasbil. Zvoki gonga, bobna, himalajskih in kristalnih posod, flavt, ropotulj… ter drugih glasbil, so zelo podobni zvočnemu valovanju narave in naše telo se začne samodejno uglaševati z njimi. Njihova posebna značilnost je tudi ta, da upočasnijo naše možgansko valovanje (alfa, theta, delta), kar vodi do stanja zelo globoke sproščenosti, v katerih se samodejno aktivirajo procesi celične regeneracije, razstrupljanja in zdravljenje.

Ljudje smo dnevno izpostavljeni raznovrstnim dražljajem: zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju, stresnim situacijam, čustvenim reakcijam. Ti različni dražljaji se kopičijo v telesu in dražijo naš živčni sistem, kar vpliva na koncentracijo, učinkovitost mentalnega sistema in naše telesno počutje.

KAKO DOGODEK POTEKA?
Zvočna sprostitev se izvaja leže v ogretem in tihem prostoru. Po kratkem uvodu se udeleženci udobno namestijo na podloge in se v počitku prepustijo celostnemu zvočnemu negovanju.

 

KAJ POTREBUJETE?
Udobna oblačila, podloge za jogo (ali blazine), vzglavnik, toplo (ne predebelo) pregrinjalo in steklenico vode.

 

PODROBNOSTI

Na voljo so skupinske zvočne sprostitve do 25 oseb in individualni zvočni tretmaji (zakup vsaj 10 tretmajev). Sprostitve in tretmaji se izvajajo v prostorih po dogovoru, bodisi pri vas ali v naših zakupljenih prostorih v Ljubljani, Logatcu ali Lavrici in drugih večjih slovenskih mestih (MB, NM, KR, GO, KP).. Zvočna sprostitev se lahko v toplejših mesecih izvede tudi zunaj na prostem. 

Zvočne sprostitve in individualni zvočni tretmaji lahko služijo kot redna (tedenska, mesečna) regenerativna dejavnost za zaposlene ali kot dopolnitev vašega programa na team buildingu, poslovnih oddihih ipd.

Spodaj izberite kakšna oblika sprostitve bi vam ustrezala in nam sporočite na info@socioforma.si ali na 031422070.

ZVOČNE SPROSTITVE IN TRETMAJI

65321001_341556196523164_8678546471760429056_n.jpg

Skupinska zvočna sprostitev

Trajanje: 70min

Cena: 520€

 

Doplačilo v primeru zakupa prostora in opreme: 150€

 

Posebna ponudba:

3x srečanje = 1404€

Redna srečanja (vsaj 10) = 455 €/srečanje

Singing Bowl Sound Healing

Individualni zvočni tretmaji

Trajanje: 60min/tretma

Cena za 10 tretmajev: 650€

​​

Za vse informacije glede organizacije, rezervacij in plačila pišite na info@socioforma.si ali pokličite na 031422070.

Alja Petric

Izvajalka

Izobraževanje na področju petja je začela med študijem arhitekture v Grazu z obiskom privatnih ur pri vokalistki Tjaši Fabjančič. Dodatno se je izpopolnjevala na raznovrstnih delavnicah iz jazzovske in etno glasbe ter preko sodelovanja pri različnih glasbenih projektih in zasedbah. Umetniško znanje je poglobila s študijem jazz petja in pedagogike na Privatni Univerzi Gustava Mahlerja v Celovcu pri prof. Caroline de Rooij. Ob tem se je udeležila še izobraževanj na temo zdravljenja z zvokom (Peter Hess® Academy) in terapevtske uporabe glasu. Pri umetniškem glasbenem delovanju je pozornost posvečala predvsem interpretaciji glasbenega izročila svetovnih kultur, projektom uglasbene poezije in jazzovske glasbe. V zadnjem obdobju pa raziskuje atmosferičnost in zvočnost v glasbi ter sodobne pristope v ustvarjanju. Njene bogate izkušnje v ustvarjanju, ponujajo edinstvene zvočne dogodke.

  • Facebook
bottom of page